Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorschoten Actueel Nieuws iPad-lessen een groot succes!
25 maart 2013 |

iPad-lessen een groot succes!

​Begin februari zijn we gestart met de eerste iPad les. Enthousiaste cursisten worden bijgestaan door MAS studenten van het Vlietland College onder leiding van Dave van den Berg.
De cursisten waren blij verrast met hetgeen er allemaal mogelijk is met een iPad. Alleen de mail lezen en wat opzoeken op google is er niet meer bij. De cursisten maken kennis met facetime, agenda, foto booth, app's downloaden, spelletjes
spelen, berichten via what's app; kortom teveel om allemaal op te noemen.

Inmiddels zijn er nog drie andere iPad cursussen gestart vanwege de grote vraag hiernaar. Bij voldoende aanmeldingen kan er nog een extra cursus worden opgestart. De kosten bedragen €45,- voor zes lessen.
Ook zullen er losse workshops gegeven worden voor Facebook en Skype (telefoneren via de computer/iPad) U kunt ook deelnemen aan deze cursus met een laptop/iPad/Samsung of ander tablet of met een vaste computer. Kosten per workshop zijn €10,-


Er wordt ook nog gewerkt aan een cursus voor andere tablets (Android). Als u hierin geïnteresseerd bent kunt zich ook bij ons melden, e-mail rodekruis.voorschoten@planet.nl of bel naar 071 561 33 09.