Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorschoten Actueel Nieuws HIGH TEA EEN GROOT SUCCES
1 oktober 2012 |

HIGH TEA EEN GROOT SUCCES

Op donderdag 6 en 13 september organiseerde het Rode Kruis Voorschoten met medewerking van de Vereniging tot behoud van Oud, Groen en Leefbaar Voorschoten een High Tea op buitenplaats Berbice.

Onder een stralende zon namen in totaal meer dan 100 bezoekers deel aan de gezellige bijeenkomsten. De gasten werden in de Oranjerie van Berbice verwelkomd door leerlingen van het Adelbert college uit Wassenaar met thee, koffie en diverse heerlijke zelfgemaakte lekkernijen. 

Na de thee  werd uitvoerig ingegaan op de geschiedenis van Berbice en de Oranjerie. En natuurlijk werd er gespeculeerd over de toekomst van deze mooie buitenplaats.

Ter afsluiting van het bezoek was er onder leiding van een deskundige gids een rondleiding door de prachtige grote tuin van de buitenplaats.

Al met al kunnen we terugzien op twee zeer geslaagde middagen. De onderstaande foto's en bedankmails getuigen daarvan.Even laten weten dat ik vanmiddag echt genoten heb van de High Tea,lezing en wandeling.
Alles verliep fantastisch en het was meer dan de moeite waard!
Als jullie weer eens wat organiseren hoor ik dat dan van jullie? Bedankt.
Groetjes van Ancy Kleiboer
                          ​


Aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen,
Hartelijk bedankt voor uw inzet om ons  -deelnemers- zo'n prettige middag te bezorgen en ons kennis te laten maken met Berbice.
Met vriendelijke groet, Jenny Schroot.

Mijn man en ik willen u bedanken voor de rondleiding en High Tea op het landgoed Berbice.
 
De uitleg was duidelijk, de heren van Leefbaar Voorschoten waren goede gastheren en prettige vertellers.

Wij wonen al een tijd in Voorschoten maar hadden géén idee van de geschiedenis van het huis en wat er achter het grote huis aan park en groen lag.

De High Tea was goed verzorgd. De meisjes van het Adelbert college die de cup cakes hadden gemaakt en ook de bediening deden waren echte gastvrouwen.

Wilt u Leefbaar Voorschoten ook van ons bedanken voor deze middag.

Met vriendelijke groet, Koos en Margret Bieler