Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorschoten Actueel Nieuws Gezellige seizoensafsluiting '10-'11 met toespraak en BBQ
25 juli 2011 |

Gezellige seizoensafsluiting '10-'11 met toespraak en BBQ

De jaarlijkse barbecue op vrijdag 1 juli was ouderwets gezellig. Goed eten en drinken en een uitstekende verzorging door leerlingen van de Britse School in Voorschoten.
 IMG_1713.JPG
Tijdens de barbecue nam voorzitter Bert Dedden afscheid van zijn voorganger Bert Oosterloo en coördinator Pauline Verbree. Met een mooie bos bloemen dankte hij hen voor hun inzet van de afgelopen jaren.
 
Naast alle andere gasten werden drie mensen speciaal welkom geheten: Conny van der Meijden (webmaster), Gerda Kievit (coördinator) en Lies Heijmans (administratieve ondersteuning).

De voorzitter stond even stil bij de resultaten van het afgelopen jaar. Te weinig nieuwe activiteiten en een nauwelijks toenemend aantal vrijwilligers en bezoekers, maar “daar gaan we iets aan doen”.
Positief was de opbrengst van de huis-aan-huis collecte:  € 10.692.
 
In het komende jaar wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en het aantrekken van nieuwe vrijwilligers en bezoekers.
 
Op de foto links vrijwilliger Hameed Fetah en bij de deur Bert Dedden en Bert Oosterloo, resp. voorzitter en ex-voorzitter, en achter de bbq de broers Ferguson.