Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Voorne Putten Nieuws Rode Kruis afdeling Voorne Putten gaat verhuizen
1 maart 2017 |

Rode Kruis afdeling Voorne Putten gaat verhuizen

In de afgelopen maanden bent u al regelmatig geïnformeerd over de noodzakelijke toekomstige verhuizing. De werkgroep huisvesting heeft veel werk verzet en is nog veel werk aan het verzetten (waarvoor veel dank!) en het moment is daar dat wij eindelijk duidelijkheid aan u kunnen geven. Vanaf 3 april 2017 zal de sleutel van het Sint Catharijnehof 19 te Brielle terug overhandigd worden aan de Gemeente Brielle. 

Wij zullen vanaf 3 april 2017 samenwerken met “De Plantage” in Brielle! Dit is een bekend verpleeghuis op Voorne Putten en onderdeel van Careyn. In de toekomst (vanaf 3 april 2017) zullen afdelingsavonden, lesavonden voor de eerste hulpverleners en andere activiteiten dus plaatsvinden op de Plantageweg 4 te Brielle. Wij krijgen daar de beschikking over een ruime zaal waardoor activiteiten gecontinueerd kunnen worden.

NB voor de eerste hulpverleners: de 1 april viering te Brielle zal nog vanuit het gebouw op de Sint Catharijnehof 19 gecoördineerd worden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan het vriendelijke verzoek om dit met ons te communiceren. Wij realiseren ons dat dit noodzakelijke besluit een grote verandering is. Wij zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en hopen dat u dat ook doet of gaat doen!

Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Danielle van Raamsdonk
Waarnemend secretaris
Bestuurslid vrijwilligersmanagement en opleidingen

Artikel delen?