Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Veenendaal

Rode Kruis afdeling Veenendaal

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.


In Veenendaal is géén Welkom winkel. Wilt u kleding doneren, dan kunt u dat afgeven bij de Kledingbank in Veenendaal (Gilbert van Schoonbekestraat 75 elke dinsdagavond 19:00-20:30) of bij de Welkom winkel in Wageningen (Industrieweg 34).

Over ons

De waarde van vrijwilligers voor het Rode Kruis is groot. Onze activiteiten zouden niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. Het is fijn dan mensen bereid zijn kostbare tijd op te offeren om een verschil te maken voor andermans leven. Onze werkwijze? We bekijken voortdurend waar onze hulp het hardst nodig is, overleggen met hulpvragers en bieden concrete oplossingen aan. Waar het kan helpen wij!

Activiteiten

Veel mensen kennen het Rode Kruis door de internationale hulpverlening en van hulp bij nationale rampen… maar we doen veel meer. Wist u dat in Nederland slechts één op de 30 personen (3,2%) beschikt over Eerste Hulp vaardigheden? Vergroot uw kennis over Eerste Hulp!

Actueel

nieuws van onze afdeling

 

 

In memoriamhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/veenendaal/Actueel/Nieuws/Paginas/In-memoriam.aspx2016-03-29T22:00:00ZIn memoriam
Carta3Dhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/veenendaal/Actueel/Nieuws/Paginas/Carta3D.aspx2016-03-23T23:00:00ZCarta3D
Kerstactiviteit vrijwilligers Wellfarehttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/veenendaal/Actueel/Nieuws/Paginas/Kerstactiviteit-vrijwilligers-Wellfare.aspx2015-12-10T23:00:00ZKerstactiviteit vrijwilligers Wellfare

Ben jij in staat om te helpen?

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer