Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Wat kunt u doen SupportActie

SupportActie

Steun het Rode Kruis Utrecht en doe mee!

Draagt u het Rode Kruis Utrecht een warm hart toe? Steun ons dan en doe mee aan de loterij die wordt georganiseerd door de SupportActie. Als supporter steunt u het Rode Kruis Utrecht , speelt u mee in de loterij en maakt u kans op prachtige prijzen zoals een Citroen C1, een stedentrip, een midweek arrangement of een geldprijs.             

Meespelen is eenvoudig                                         

Als onze supporter machtigt u de SupportActie om per trekking een bedrag van € 5,50 van uw rekening af te schrijven. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer. U bepaalt zelf met hoeveel loten u meespeelt en hoe vaak.  Van ieder lot komt € 4,40 rechtstreeks ten goede aan het Rode Kruis Utrecht voor hulp aan mensen in kwetsbare situaties bij u in de buurt.

Waar gaat de opbrengst heen?

Veel mensen kennen het Rode Kruis vooral van internationale hulpacties. Minder bekend is dat het Rode Kruis ook in eigen land volop actief is. In de regio Utrecht zijn we, met zo’n 550 vrijwilligers, zeer actief om kwetsbare medemensen te helpen. Zo faciliteren wij actieve buurtbewoners met kennis rondom veiligheid in en om het huis en EHBO, geven wij hulp en nazorg bij rampen, EHBO- trainingen en EHBO-inzet bij evenementen, trainingen voor mensen die hun netwerk willen leren uitbreiden en verzorgen wij bijzondere vakanties en contactcirkels.

De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de in 1972 opgerichte landelijk bekende Grote Clubactie. Kijk voor meer informatie over de SupportActie, trekkingen en prijzen op www.supportactie.nl.

Wilt u meer weten over de activiteiten van het Rode Kruis Utrecht? Bezoek dan onze website: www.rodekruis.nl/utrecht en kijk bij ‘dit doen we’.

Rode Kruis, afdeling Utrecht
Koningsweg 2
3582 GE Utrecht
info@rodekruisutrecht.nl
Tel 030 25 20 134