Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Wat kunt u doen Eerste Hulp voor iedereen!

Eerste Hulp voor iedereen!

Eerste Hulp voor iedereen, door iedereen! Wist je dat er nog te weinig mensen zijn die genoeg weten over Eerste Hulp? Terwijl Eerste Hulp het leven van een slachtoffer kan redden of het letsel kan beperken. Eerste Hulp is niet moeilijk. Iedereen kan het, en iedereen die het wil kan er op zijn of haar manier iets van leren. Het Rode Kruis biedt cursussen Eerste Hulp aan, en wil graag dat mensen hiervan op de hoogte zijn.

Ben je goed in het overtuigen van mensen? Wil je ook meehelpen om Eerste Hulp meer onder de aandacht te brengen? Schrijf je dan nu in voor deze maatschappelijke stage bij het Rode Kruis!

Wat ga je doen?
Je gaat samen op pad om bij huisartsenpraktijken en kinderdagverblijven posters en brochures over Eerste Hulp te bezorgen. Het is de bedoeling dat deze promotiematerialen ook daadwerkelijk zichtbaar worden neergelegd bij deze organisaties. Jullie zullen deze brochures en posters dus echt moeten “verkopen”. Daarbij gaan we jullie helpen! Voordat we jullie op pad sturen krijgen jullie een echte verkooptraining! Welk team van leerlingen krijgt de meeste posters opgehangen? Wij zijn benieuwd!

Introductiebijeenkomst half februari 2011
 
Meer weten? Neem contact op met Annemieke van Wesemael op 030 252 1034 of via avanwesemael@rodekruisutrechtmidden.nl