Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Wat kunt u doen

Wat kan jij doen

 

 

 

 

​​​Doneren

Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door donateur te worden, door een eenmalige gift te geven, maar je kunt ons ook steunen met

  • een actie of
  • door vrijwilliger te worden of
  • collectant te worden of
  • als particulier of
  • als bedrijf of.....

​​Kom In Actie

Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland kun je ons helpen door een steentje bij te dragen. Je kunt vrijwilliger of collectant worden of zelf een actie starten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

​​​​Wordt Collectant

​Dankzij jouw inzet is het mogelijk voor het Nederlandse Rode Kruis om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecteweek erg belangrijk. De opbrengst is namelijk volledig voor het werk van de lokale Rode Kruis afdeling.

Als bedrijf

Eigen ondernemerschap inzetten voor het grootste humanitaire netwerk? En zo een verschil maken voor de meest kwetsbare mensen in binnen- of buitenland? Dat kan.
De mogelijkheden om ons te steunen, zijn zo breed als onze hulpverlening. En waar mog​elijk bekijken we graag samen met jou wat het Rode Kruis kan betekenen.
Wat kan jouw bedrijf betekenen voor het Rode Kruis afdeling Utrecht.