Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Actueel Nieuws Tulp voor Hulp, ook in Utrecht!
29 februari 2016 |

Tulp voor Hulp, ook in Utrecht!

​​​​​​​​​​In de week van 29 februari tot en met 6 maart 2016 wordt, evenals vorig jaar, bij Albert Heijn filialen in heel Nederland de Tulp voor Hulp verkocht. Van iedere verkochte bos tulpen gaat 1 euro naar het Rode Kruis voor noodhulpverlening in Nederland. Meer dan 500 Rode Kruis-vrijwilligers zijn deze week bij de verschillende Albert Heijn filialen aanwezig om informatie te geven over de Tulp voor Hulp en de noodhulp van het Rode Kruis. ​

tulp-voor-hulp-bosje-met-logo-450.jpg

​​Waar te koop?

In Utrecht en Maarssen is de Tulp voor Hulp verkrijgbaar in de volgende Albert Heijn filialen:


Utrecht​Maarssen
Troosterhof 6​Bisonspoor 1078
​Nachtegaalstraat 55​Dr. Plesmanlaan 138
​Ella Fitzgeraldplein 6
​Doornburglaan 2
't Goylaan 66​
Burg Reigerstraat 57​

Meer geld voor noodhulp in Nederland is hard nodig. Om zo goed mogelijk hulp te verlenen bij noodsituaties en calamiteiten hebben we onder andere nieuwe AED’s, verbandmaterialen en fietsen voor de mobiele medische teams nodig. Het Rode Kruis helpt in acute noodsituaties. Situaties waarin ook jij terecht kunt komen. Een kettingbotsing, plotseling noodweer tijdens een festival, een grote brand of een ongeluk bij een sportevenement.

Koop daarom deze week de Tulp voor Hulp. Je herkent de Tulp voor Hulp-bos in het schap bij Albert Heijn aan het Rode Kruis-logo op het cellofaan.


Artikel delen?