Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Actueel Nieuws Rode Kruis Utrecht organiseert EHBO festival
13 juni 2015 |

Rode Kruis Utrecht organiseert EHBO festival

​Het Rode Kruis Utrecht is op zondag 21 juni a.s. aanwezig tijdens de Dag van het Wilhelminapark in Utrecht. We organiseren tijdens die dag een EHBO Festival. Dit zijn vier leuke activiteiten rondom het thema EHBO.
Met je deelname aan het EHBO Festival doe je belangrijke vaardigheden en kennis op voor het verlenen van eerste hulp én steun je het Rode Kruis Utrecht. Schrijf je snel in en kom ook!

EHBO Bootcamp

Zondag 21 juni is het vaderdag. Weet jij ook nooit wat je papa dan moet geven? Geef hem een EHBO Bootcamp van het Rode Kruis Utrecht cadeau! Tijdens de Bootcamp doen jullie samen allerlei leuke EHBO opdrachten. Het is leuk, leerzaam én vooral heel nuttig! Zijn jullie aan het eind van de dag het snelste koppel? Dan is jouw vader de coolste vader van de wijk én winnen jullie ook nog eens een leuke prijs. Wil je zeker zijn van een plek? Geef je dan op via ehbobootcamp@rodekruisutrecht.nl. Je kunt je ook in het park zelf aanmelden.

Deelname: € 5,- (betaling ter plekke)
Leeftijd: iedereen mag meedoen (mama’s ook!)
Tijd: 12:00 – 17:00

Op zoek naar de Rode Kruis pleister!

Ken je Willy Wonka en de chocolade fabriek nog? Sjakie ging op zoek naar de gouden wikkel. Jij moet op zoek naar de Rode Kruis pleister! Deze is paars met de tekst ‘Heb jij de EHBO app al?’en het Rode Kruis logo erop. Koop een pleisterdoosje voor € 1,50 (altijd handig voor in je tas!) bij de mobiele verkooppunten in het park tijdens de dag van het Wilhelminapark. Misschien ben jij wel de gelukkige en win je een leuke prijs!

Workshop Jeugd EHBO

Ook organiseren we een workshop Jeugd EHBO waarin je belangrijke vaardigheden opdoet hoe je moet handelen in geval van nood. Ook leer je iets over verbinden, de stabiele zijligging en insectenbeten. Geef je snel op via workshopjeugdehbo@rodekruisutrecht.nl want hier geldt, vol = vol!
Deelname: € 7,00
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Tijd: van 14:00 – 15:00 en van 15:30 – 16:30

Prijsvraag

We organiseren ook een prijsvraag waarbij je meer kunt leren over het geven van eerste hulp. Je beantwoord een aantal vragen en als je alle vragen goed hebt, kun je een EHBO set voor thuis winnen. Je kunt de prijsvraag halen bij één van de mobiele verkooppunten in het park of bij de informatiekraam van het Rode Kruis. Daar lever je het formulier ook in.

Deelname: € 1,00 (betaling ter plekke)
Leeftijd: iedereen mag meedoen
Tijd: 12:00 – 17:00


 

EHBO-festival-Utrecht.jpg