Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Actueel Nieuws Vakantie met het Rode Kruis
9 december 2013 |

Vakantie met het Rode Kruis

Inwoners uit deze doelgroep en woonachtig in Utrecht, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Maarssen, Maarssenbroek en Tienhoven komen in aanmerking voor een vakantie.

De brochure met meer informatie over deze aangepaste vakanties en het programma is vanaf januari 2014 aan te vragen bij het kantoor van het Rode Kruis Utrecht Midden, via vakanties@rodekruisutrechtmidden.nl en 030 – 2520134.  
De vakanties die het Rode Kruis Utrecht Midden organiseert zijn op het schip de Henry Dunant en naar de vakantiehotels de Valkenberg in Rheden en IJsselvliedt in Wezep.

Waarom is een vakantie bij het Rode Kruis zo aantrekkelijk? De accommodaties zijn modern, gezellig en van alle gemakken voorzien. Maar het belangrijkste is dat ze rolstoelvriendelijk zijn, dat het sanitair is aangepast en dat er goed opgeleid personeel aanwezig is. Dus kan het Rode Kruis met zijn vrijwilligers hoge kwaliteit leveren op het gebied van zorg en faciliteiten, ook aan zwaar gehandicapte en ernstig zieke mensen. De gasten kunnen alleen komen, maar ook vergezeld van partner, familie of verzorgers.

Momenteel zijn er voor 2014 plaatsen beschikbaar op de Henry Dunant, Hotel IJsselvliedt en Hotel De Valkenberg.

Meer informatie?

Mocht u nog informatie willen over onze vakanties dan kunt u elke maandag van 13.30 – 14.30 uur contact opnemen met Marja Vlietstra coördinator bijzondere vakanties. U kunt ook te allen tijde mailen naar vakanties@rodekruisutrechtmidden.nl of pvandevijver@rodekruisutrechtmidden.nl