Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Actueel Nieuws Brochure Bijzondere Vakanties 2012 online!
2 januari 2012 |

Brochure Bijzondere Vakanties 2012 online!

Rode Kruis brochure aangepaste vakanties 2012 is uit en vanaf vandaag vanaf onze website te downloaden.
Het Rode Kruis Utrecht Midden organiseert aangepaste vakanties voor inwoners uit Utrecht, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Maarssen, Maarssenbroek en Tienhoven. Deze vakanties zijn bedoeld voor chronisch zieken en gehandicapten die niet zonder hulp op vakantie kunnen.
Klik op brochure om deze te downloaden. Hierin vindt u meer informatie over deze aangepaste vakanties en de ingeplande vakantieweken voor 2012. 
De brochure is ook aan te vragen bij het kantoor van het Rode Kruis Utrecht Midden, via vakanties@rodekruisutrechtmidden.nl en 030 – 2520134.

De vakanties die het Rode Kruis Utrecht Midden organiseert zijn op het schip de Henry Dunant en naar de vakantiehotels de Valkenberg in Rheden en IJsselvliedt in Wezep. Waarom is een vakantie bij het Rode Kruis zo aantrekkelijk? De accommodaties zijn modern, gezellig en van alle gemakken voorzien. Maar het belangrijkste is dat ze rolstoelvriendelijk zijn, dat het sanitair is aangepast en dat er goed opgeleid personeel aanwezig is. Dus kan het Rode Kruis met zijn vrijwilligers hoge kwaliteit leveren op het gebied van zorg en faciliteiten, ook aan zwaar gehandicapte en ernstig zieke mensen. De gasten kunnen alleen komen, maar ook vergezeld van partner, familie of verzorgers.
Mocht u nog informatie willen over onze vakanties dan kunt u elke maandag van 13.30 – 14.30 uur contact opnemen met Marja Vlietstra of Mies Ittman, coördinatoren bijzondere vakanties. U kunt ook te allen tijde mailen naar vakanties@rodekruisutrechtmidden.nl

Lees hier meer over onze bijzondere vakanties. U vindt op deze pagina ook het inschrijfformulier.