Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Urk Actueel Nieuws Rode Kruis Urk geeft ondersteuning aan GlazenhuisFlevoland
5 december 2012 |

Rode Kruis Urk geeft ondersteuning aan GlazenhuisFlevoland

Het Rode Kruis afdeling Urk gaat het GlazenhuisFlevoland ondersteunen. Samen met Rode Kruis afdeling Noordoostpolder gaan wij loten verkopen. En bieden wij ondersteuning tijdens het evenement. 

GlazenhuisFlevoland heeft vorig jaar al plaatsgevonden toen hebben ze een bedrag van: 66.428,72 euro. Een fantastisch bedrag voor een goed doel.

Het doel van dit jaar:
Het Glazen Huis Noordoostpolder is dé Flevolandse variant van 3FM/Serious Request. Ook dit jaar is ons streven om een ton (!)  binnen te halen voor het Rode Kruis. Serious Request richt zich dit jaar op de allerkleinsten: baby's. 
Drie dj's sluiten zich van 21 december tot 24 december op in het Glazen Huis in de Lange Nering in Emmeloord. Zij draaien dan plaatjes voor geld. Net als in de landelijke versie zullen zij niet eten!

Wat doet het Rode Kruis afdeling Urk?
Wij gaan aanstaande zaterdag 8 December loten verkopen voor de veiling. Dit zal plaatsvinden op de markt op Urk. Koopt u ook een lootje bij ons? U kunt o.a een televisie, laptop en autopet winnen!

Wilt u meer informatie over GlazenhuisFlevoland? Dan kunt u dat op de website vinden van de organisatie: www.glazenhuisnop.nl 

Zien we u ook op de markt?