Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Dit doen we Bijzondere Vakanties Veranderingen wat betreft de betalingen

Veranderingen wat betreft de betalingen

Na de reorganisatie van het Rode Kruis naar "Samen één", zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd betreffende de vakantieprojecten.
 
Wanneer u een vakantiereis via het landelijk bureau in Den Haag bespreekt, ontvangt u van het landelijk bureau ook de rekening. Deze wordt u dus rechtstreeks toegezonden, zonder tussenkomst van de afdeling!! Boekt u echter een reis via het district (bijvoorbeeld de Twentse week in de Paardenstal), dan wordt u de rekening toegezonden via de afdeling. De rekening welke u wordt toegezonden via de afdeling moet u binnen 14 dagen betalen. Dit heeft de volgende reden; de reis wordt georganiseerd via het districtskantoor en het districtskantoor stuurt de rekening naar de afdeling. De afdeling op haar beurt moet deze rekening binnen 14 dagen overmaken op de rekening van het districtskantoor. En omdat u vaak niet de enige bent die op vakantie gaat kan dit bedrag behoorlijk oplopen. Dit is een aderlating voor de afdeling, en daarom wordt u gevraagd om de aan u toegezonden rekening binnen 14 dagen over te maken aan de afdeling.
Heeft u nog vragen over de betalingen voor vakantiereizen, neem dan even contact op met Ronald Smit Tel: 0546-600919  E-mail