Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Dit doen we Bijzondere Vakanties Terugkomdag

Terugkomdag

Gasten van onze vakantie wederom verwent!

Woensdag  17 November 2010 werd er in het kachelmuseum te Vriezenveen een koffie ochtend  gehouden.
Het is al een traditie aan het worden, ieder jaar worden alle gasten die in dit jaar een bijzondere vakantie hebben geboekt  uitgenodigd voor dit gezellig gebeuren.
Dit jaar waren we te gast in het kachelmuseum te Vriezenveen.
Onder het genot van koffie met cake en later een drankje en een hapje werden er door onze gasten volop herinneringen opgehaald en foto┬┤s en  ander materiaal van de vakantie bekeken.
Het bleek al snel,iedereen had het geweldig naar de zin gehad en wilden  het volgend jaar wel weer mee.
Helaas waren er een flink  aantal gasten niet aanwezig maar toch werd het een gezellig samenzijn wat door co├Ârdinatoren en gasten als positief werd ervaren en zeker het volgend jaar weer op de agenda staat. 

Koffie ochtend voor gasten van onze vakanties

In het kader van Bijzonder Vakanties van het Rode Kruis, zijn in 2009, 18 personen uit gemeente Twenterand mee geweest voor een weekje vakantie. Ze mochten oa. verblijven in de 3 hotels en het schip van het Rode Kruis.
Ook mochten we dit jaar gebruik maken van 'de Imminkhoeve' in Lemele, waar een aantal personen een onvergetelijke vakantie hebben gehad.
Op 11 november 2009 hebben we in het kulturhus 'De Klaampe' in Westerhaar een gezellige ochtend gehouden voor onze gasten van dit jaar.
Helaas konden door persoonlijke omstandigheden niet alle gasten aanwezig zijn.
Maar onder het genot van een kopje koffie en aan de hand van de vele foto's die tijdens de vakantie waren gemaakt, werden er leuke herinneringen opgehaald.
In het algemeen was iedereen positief over het verloop van de vakantie, vooral de inzet van de vrijwilligers vonden de gasten hartverwarmend.
Vele gasten hopen er volgend jaar weer bij te zijn, maar door de grote wachtlijst, zal dat voor de meesten niet mogelijk zijn.
Gelukkig hebben de meeste mensen hiervoor begrip.