Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Uitstapje groot succes!

Uitstapje groot succes!

Net als voorgaande jaren organiseerde het Nederlandse Rode Kruis afdeling Twenterand weer een uitstapje voor mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Dit jaar ging het uitstapje richting de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Website Orchideeën Hoeve
 
's Morgens werden de mensen al voor dag en dauw opgehaald in de nieuwe Rode Kruis bus van Almelo, waarna een ontspannend ritje volgde naar Luttelgeest. Daar aangekomen stond in het gezelige restaurant de koffie met cake al voor ons klaar. Na uitleg over de tuinen konden we in de verschillende tuinen de pracht van de mooie bloemen bewonderen.

Er waren oa. een Oosterse tuin, de Tropische tuin en een Maleisische tuin aanwezig, met meer dan 1000 verschillende orchideeën en andere tropische planten. Na de lunch hebben we de vlindertuin bezocht, waar je de prachtigste bijzondere vlinders kon bewonderen. Nadat we nog even op het terras met een drankje de bloemen en de vlinders hebben besproken, werd het tijd om weer naar huis te gaan. Al met al kunnen we weer terug kijken op een fantastische dag.