Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Nieuws Wandel mee met de Bloesemtocht
29 maart 2012 |

Wandel mee met de Bloesemtocht

Op zaterdag 21 april wordt voor de 20e keer de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht georganiseerd. Een wandeltocht voor jong en oud langs de mooiste plekken van de Betuwe. De opbrengst van de tocht gaat dit jaar naar Bijzondere Vakanties.
 
 

Wandelen door de Betuwe

De wandeltocht voert deelnemers naar de mooiste delen van de Betuwe. De Koninklijke Landmacht slaat een aantal bruggen over rivier de Linge. Zo komen wandelaars op plaatsen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn. Er zijn acht wandelafstanden:
  • Parcours West (alléén wandelen): 8, 15, 25 of 40 kilometer.
  • Parcours Oost (wandelen en Nordic Walking): 11, 16, 20 of 30 kilometer
 
 
 
De inschrijfkosten zijn 7,50 voor volwassene en 4,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Bestel direct uw startbewijs voor de Bloesemtocht.

Bijzondere Vakanties

Met de opbrengt van de Bloesemtocht hopen we maar liefst drie bijzondere vakantieweken te financieren. Tijdens deze speciale weken ontvangen we op onze vakantieaccommodaties gasten met een psychogeriatrische aandoening (dementie) en hun partner. Het programma is volledig aangepast. Zo nemen we de mantelzorger veel zorg uit handen, zodat die tot rust kan komen.

Wandeltips

Lees meer informatie over de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Begin goed voorbereid aan de wandeltocht. Ga daarom snel naar onze wandeltips​!