Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Nieuws Twenterand niet in de prijzen
9 december 2011 |

Twenterand niet in de prijzen

Nominatie “Meer Handen Award – Innovatie”

 
8 december 2011 werd door de gemeente Twenterand diverse  Awards voor vrijwilligersorganisaties uitgereikt. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Twenterand was genomineerd voor de Innovatie Award.  Kanshebbers voor deze Award zijn organisaties waarbij duidelijke aspecten van vernieuwing aanwezig zijn. Er is buiten bestaande kaders gedacht. We zijn er ontzettend trots op dat we als één van de twee genomineerden waren overgebleven.
 
In grote getale waren leden van het NRK Twenterand naar Zalencentrum Zandwijk in Vriezenveen gekomen, waar alle vrijwilligers letterlijk in het zonnetje werden gezet en waar een gezellige avond werd beleefd.  Helaas ging de prijs niet naar onze afdeling, maar naar Stichting Twenterand Cultuur.
 
Twee jaar geleden nam Vroukje Pape – de Jong al de vrijwilligersprijs in ontvangst voor haar inzet voor het NRK Twenterand en dit jaar waren we eveneens genomineerd. Op zich een geweldige prestatie. Met veel enthousiasme breidt onze club vrijwilligers zich steeds verder uit, waardoor we nog meer voor de medemensen kunnen betekenen. Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Twenterand heeft zich weer op de kaart gezet.
 
(foto gemaakt door Bjorn Analbers)