Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Nieuws Twenterand genomineerd voor "Meer dan handen award: innovatie"
1 december 2011 |

Twenterand genomineerd voor "Meer dan handen award: innovatie"

Nederlandse Rode Kruis afdeling Twenterand is genomineerd
 
We ontvingen het bericht van de gemeente Twenterand, dat het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Twenterand, is genomineerd voor de “Meer dan handen Award: innovatie." Kanshebbers voor deze Award zijn organisaties waarbij duidelijke aspecten van vernieuwing aanwezig zijn. Er is buiten bestaande kaders gedacht. We zijn er ontzettend trots op dat we als één van de twee genomineerden zijn overgebleven.
 
Op 8 december a.s. vindt de uitreiking plaats in Zalencentrum Zandwijk, Kanaalweg Zuid 1 te Vriezenveen. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend en om 20.00 uur zal gestart worden met het programma. Op deze avond worden meerdere prijzen uitgereikt, waaronder ook de Vrijwilligersprijs, deze wisseltrofee is nu nog in handen van Vroukje Pape – de Jong van het NRK, zij mocht zich de afgelopen twee jaren “Vrijwilliger van het Jaar” noemen.
Het belooft een gezellige avond te worden, met naast de uitreiking van de prijzen een vermakelijk theater.
 
Natuurlijk hopen we dat we met de Award naar huis gaan, maar een nominatie vinden we eigenlijk al een prijs op zich. Het is wel duidelijk dat het Nederlandse Rode Kruis afdeling Twenterand volledig in de picture is. Dit is een compliment aan al onze vrijwilligers.