Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Nieuws Jubilaris in de bloemetjes gezet tijdens de Nieuwjaarsreceptie
4 januari 2011 |

Jubilaris in de bloemetjes gezet tijdens de Nieuwjaarsreceptie

Op 3 januari 2011 hield het Rode Kruis Twenterand een nieuwjaarsreceptie in het Irenegebouw van Vroomshoop. Nadat iedereen elkaar een goed en gezond Nieuwjaar toegewenst had en aan de koffie deelnam, nam de voorzitter, Peter Schepers, het woord.
 
Een terugblik over het jaar 2010. Een jaar waarin het Rode Kruis Twenterand zichzelf terug op de kaart heeft gezet. Een voltallig nieuw bestuur zorgt voor frisse wind binnen de organisatie. Daarnaast ook nog eens een mooi aantal nieuwe leden erbij. Mensen die zich volledig willen inzetten voor de organisatie en daarbij het belang van de medemens voor op stelt. Het jaar 2010, het jaar van vernieuwingen.
 
We kijken ook terug naar een mooi aantal jubilarissen:  

mw. Hilda Bosveld, 20 jaar lid

mw. Ria Kleinjan, 20 jaar lid

mw. Riekje van der Veen, 10 jaar lid

Hoewel mw. Bosveld en mw. Kleinjan tijdens de Algemene Ledenvergadering al hun oorkonde met bijbehorende spel ontvingen, kreeg mw. van der Veen dit tijdens deze receptie. 
 
 
 
Naast dit heugelijke feit hebben we ook in 2010 iemand moeten missen. Mw. Jannie Wessels is op 21 sept. jl. overleden, nadat er eerder een ernstige ziekte bij haar ontdekt was. Jannie was op sociaal gebied erg betrokken bij de zwakkeren in de maatschappij en we blijven haar gedenken als een warme persoonlijkheid.
 
 
We zijn er trots op dat we met dit actieve team ook weer een paar mooie activiteiten op naam hebben. Denk hierbij aan het gehandicapten uitje dat we georganiseerd hebben. Een geweldige leuke dag naar de OrchideeĆ«nhoeve. Het is een genot om te zien hoe mensen genieten van een dagje uit. Ook zijn er veel hulpvragen binnengekomen waarbij onze organisatie ingezet werd. 
 
Als wens voor 2011 hebben we staan dat we actief op zoek gaan naar eigen huisvesting, zodat ook voor iedere inwoner van Twenterand zichtbaar is waar het Rode Kruis zich bevindt. Verder hopen we het goede jaar van 2010 in dit jaar voort te zetten, nieuwe leden te mogen begroeten en veel hulpvragen te kunnen beantwoorden.
 
We zijn trots op onze organisatie en dat mag iedereen weten.