Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Nieuws Glazen Café in Vroomshoop
3 december 2010 |

Glazen Café in Vroomshoop

Het Glazen Café in Vroomshoop​​​

Houd de agenda maar vrij, want net als in 2008 wordt ook in 2010 weer Het Glazen Café in Vroomshoop georganiseerd. In 2008 was de belangstelling van de plaatselijke bevolking en het lokale bedrijfsleven overweldigend, met als resultaat dat de actie ook in 2010 weer wordt herhaald. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden van 20 t/m 23 december, wederom in samenwerking met de lokale omroep Delta FM & TV.
Het concept blijft hetzelfde als in 2008: in en rond Café Kremer zal weer een heus Glazen Café verrijzen. Ook ondersteunt Het Glazen Café weer de Serious Request-actie van Radio 3FM, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Rode Kruis. Dit jaar zal er geld worden ingezameld voor de vele AIDS-wezen in Afrika.
Vier DJ koppels maken vier dagen lang radio, zonder eten en andere luxe. Luisteraars van Delta FM kunnen tegen betaling hun favoriete nummer aanvragen, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis. Ook zal de actie live worden uitgezonden op Delta TV. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook weer een bezoekje brengen aan het Glazen Café voor een drankje of om een plaatje aan te vragen.
Net als in 2008 heeft de organisatie weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd en zullen diverse spraakmakende gasten de revue passeren. Het is dus al duidelijk dat de gezelligheid in het Glazen Café weer hoogtij zal vieren!
Tijdens de actie in 2008 werd ruim 24.000 euro opgehaald en naar Het Glazen Huis in Breda gebracht. De organisatie van Het Glazen Café en Delta FM & TV hopen dat resultaat dit jaar toch minimaal te evenaren en met een mooi bedrag af te kunnen reizen naar Eindhoven.
 
Meer informatie kunt u vinden op de website van Het Glazen Café