Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Nieuws Glazen Café groot succes
1 januari 2011 |

Glazen Café groot succes

Wat een dag was het donderdag 23 december, De hele dag was de spanning voelbaar: wat zal de eindstand zijn? De dag werd opgeluisterd door cabaretier Thijs Kemperink, Marga Bult en Mooi Wark. Tevens was men nog druk bezig met de veiling en de Badeendjesrace.  Rond half 6 kwam burgemeester Visser al in Het Glazen Café om nog een bijdrage te leveren.
 
Berthil de Lange, die in 2008 DJ was in Het Glazen Café, verraste iedereen door zijn aanwezigheid! Het was een emotionele gebeurtenis, die veel toevoegde aan deze grote dag. Berthil liet de DJ’s naar buiten rond de klok van 18 uur. Burgemeester Visser maakte de eindstand van Het Glazen Café bekend..wat een spannend moment!  Toen het bedrag bekend werd gemaakt, barstte iedereen in groot gejuich uit: €38.491!! Wat een grandioos bedrag!
 
Met deze eindstand is de opbrengst van de editie in 2008 overtroffen; toen werd er € 24.237 opgehaald. Op vrijdag 24 december werd het megabedrag aangeboden aan de DJ’s van 3FM, die in Eindhoven in Het Glazen Huis zaten.
Alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan dit fantastische resultaat voor de kinderen die wees zijn geworden door de gevolgen van HIV/AIDS: ontzettend bedankt !
Bron: Het glazen cafe.nl