Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Twenterand Actueel Het Rode Kruis is zeven gediplomeerde leden rijker

Het Rode Kruis is zeven gediplomeerde leden rijker

Na afnemende leden aantal, zijn wij in 2009 actief op zoek geweest naar nieuwe leden, om het Rode Kruis afdeling Twenterand te komen versterken, met het resultaat dat wij 7 nieuwe leden mochten verwelkomen.

Afgelopen winter hebben deze nieuwe leden deelgenomen aan de cursus EHBO, reanimatie + AED bediende, die in mei succesvol werd afgesloten met het behalen van het diploma.

zeven_gediplomerden.jpgDennis Bakhuis, Dominic Niks, Bea Lubbelinkhof, Jan Willem Deuzeman, Jaqueline Mulder, Ronald Smit en Henk Smit slaagde met vlag en wimpel en kregen hun diploma uit handen van de voorzitter Peter Schepers. Overige Rode Kruis leden waren aanwezig om de nieuwe leden te feliciteren. Deze nieuwe leden kregen naast hun behaalde diploma ook een tas met benodigdheden, kleding en een boeket overhandigd.
 
Deze nieuwe leden zijn vanaf nu ook inzetbaar bij evenementen en activiteiten waarbij het Rode Kruis betrokken is. Het Rode Kruis Twenterand heeft nog ruimte voor meer nieuwe leden, voelt u zich hierdoor aangesproken, Meld u dan aan!

Voor meer informatie kunt u bellen met Peter Schepers 06-29372548 of kijk op deze website bij Wij zoeken jou!