Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Twente Actueel Nieuws Zwemproject afdeling Dinkelland-Oldenzaal
4 januari 2012 |

Zwemproject afdeling Dinkelland-Oldenzaal

Aan de vrijwilligers van de afdeling Dinkelland-Oldenzaal,
 
Wellicht heeft u het al in de Twentsche Courant-Tubantia gelezen van 10 december jl. Ons Zwemproject heeft dit jaar de tweede prijs gewonnen van "Lokaal Compliment" tijdens de Vrijwilligersavond afgelopen vrijdag in het gemeentehuis in Denekamp. Onze afdeling was met bijna 20 vrijwilligers goed vertegenwoordigd tijdens deze feestavond. Onder aanvoering van Hillie Jalving waren er ook 6 dames van ons zwemproject aanwezig.
Er hadden zich 30 verenigingen gemeld die aanspraak wilden maken op de "lokaal complimenten-prijs". We hadden ons dus geen illusies gemaakt op voorhand!
 
De groep van 30 werd door de jury al teruggebracht tot 11 genomineerden. Hier zaten we uiteraard ook bij, en dat deed ons al deugd. Echter er waren ook 10 andere sterke vrijwilligersactiviteiten genomineerd! Het werd erg spannend. Toen voor de tweede plaats "Zwemproject Rode Kruis Dinkelland" op de schermen verscheen, konden we ons geluk dan ook niet op.
Hillie en haar dames moesten "de b├╝hne op" om de bloemen en de geldprijs van 750 euro (!) in ontvangst te nemen. De geldprijs is natuurlijk geweldig, maar meer nog de bekroning op inmiddels meer dan 10 jaar een geweldig staaltje vrijwilligerswerk van onze afdeling. Hier kunnen we allemaal als organisatie trots op zijn.
 
Nogmaals gefeliciteerd dames van het zwemproject!
 
Stefan van Ommen