Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Twente Actueel Nieuws Begin 2013 ontspannen in Hotel De Valkenberg en De Paardestal
19 november 2012 |

Begin 2013 ontspannen in Hotel De Valkenberg en De Paardestal

Het Nederlandse Rode Kruis is al zestig jaar specialist in volledig verzorgde vakanties voor mensen met lichamelijke of sociale beperkingen. Onze medewerkers en vrijwilligers leveren u de beste zorg. Op onze prachtige vakantielocaties hoeft u zelf nergens aan te denken, alleen maar te genieten. En als u wilt kunt u bij ons altijd samen met uw partner, vriend, vriendin of familielid boeken.

De Valkenberg / De Paardestal

Van maandag 21 januari tot zaterdag 26 januari 2013 wordt er in onze hotels De Valkenberg en De Paardestal te Rheden, Gelderland een Beauty/Wellness week georganiseerd.

Voor deze week zijn wij op zoek naar gasten die een extraatje kunnen gebruiken en zich graag een weekje laten verwennen.
Kosten voor deze vakantieweek: 
  • Locatie De Valkenberg € 560,00
  • Locatie De Paardestal  € 505,00
Dit bedrag is inclusief volpension met daarbij als extra; diverse massages, pedicure, schoonheidsbehandeling, modeshow met kleuradvies, zwemmen in ons Valkenbad en uitstapjes in de prachtige omgeving.

Kortom er is genoeg te beleven met voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen in de saaie en donkere januarimaand.
 

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep heeft ook nog gastenplaatsen vrij in week 1, de Nieuwsjaarweek. U arriveert  op oudejaarsmiddag waarna we met elkaar, onder het genot van oliebollen en een drankje, genietend van de kerstsfeer en het vuurwerk, de oud naar nieuw nacht zullen vieren. Een heel speciale week vol met verwennerijen: schoonheidssalon, nagelspecialist, sauna, excursies, en een mooi avondprogramma. Kosten 680.50 euro.
 

Boeken 

Bent u nieuwsgierig geworden of kent u iemand in uw omgeving die niet meer zelfstandig op vakantie kan, een zorgvraag heeft en dit verdient, bel dan met Mariet Goorman telefoon 0547-364090 of rechtstreeks naar de afdelingen  reserveringen van De Valkenberg/ De Paardestal op nummer 070-44 55 853 en Hotel IJsselvliedt 070-44 55 863 .