Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Twente Actueel Nieuws Red Cross Challenge Hengelo
16 maart 2016 |

Red Cross Challenge Hengelo

Het Rode Kruis Hengelo organiseerde  zaterdag 12 maart in middelbare school 't Genseler in Hengelo de Red Cross Challenge.

De afdeling bood honderd deelnemers uit Hengelo en omgeving een gratis EHBO-cursus op één dag aan. De deelnemers konden in teams workshops volgen en konden door kennisvragen juist te beantwoorden, punten behalen.


Initiatiefneemster en Rode Kruis-vrijwilliger Petra Hiemstra biedt de Burgemeester Schelberg van de Gemeente Hengelo het jubileumboek aan ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van het Rode Kruis Afdeling Hengelo.


Burgemeester Schelberg van de Gemeente Hengelo biedt afdelingsvoorzitter Gert Crielaard van Rode Kruis Afdeling Hengelo de erepenning aan​ ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum.


In teams werden diverse workshops gegeven door ervaren Rode Kruis-docenten.


De bus van Rode Kruis afdeling Hengelo voor middelbare school 't Genseler, waar de Red Cross Challenge werd georganiseerd.


Elise van Dijk-Bettenhausen, bestuurslid Communicatie Rode Kruis district Twente, in gesprek met twee vrijwilligsters van de studentendesk Twente.

Artikel delen?