Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Twente Actueel Nieuws 6 december Kom In Actie Dag 3FM Serious Request
3 december 2012 |

6 december Kom In Actie Dag 3FM Serious Request

6 december is het Kom In Actie Dag. De 3FM dj’s Giel, Michiel en Gerard bezoeken ieder een andere stad om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. De dj’s bezoeken acties die mensen hebben opgezet en sporen anderen in de stad aan om zelf geld in te zamelen.

Dj's bezoeken acties

Op deze dag gaat Giel Beelen naar Nijmegen, Gerard Ekdom gaat naar Tilburg en Michiel Veenstra gaat ervoor zorgen dat Delft in actie komt. De dj's bezoeken ook acties van de Kom In Actie site. Zorg dus dat jouw actie ook op 3fm.nl/kominactie staat. Wie weet komt een van de dj's dan bij jou langs.

Let’s hear it for the babies

3FM en het Rode Kruis vragen dit jaar met 3FM Serious Request aandacht voor de allerkleinsten: ruim 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar sterven door gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding. Een stille ramp die elke 6 seconden ergens ter wereld plaatsvindt voor, tijdens of vlak na de geboorte. Het Rode Kruis wil de opbrengst gebruiken voor:
  • begeleiding tijdens de zwangerschap
  • medische zorg
  • voorzieningen tijdens de bevalling
  • ondersteuning bij de zorg voor het pasgeboren kind

Kom in Actie

Heb jij nog geen actie gestart om geld op te halen voor 3FM Serious Request? Start dan nu nog een actie en meld deze aan op 3fm.nl/kominactie!