Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Twente Actueel Nieuws Informatieavond Volksuniversiteit Enschede 3FM Serious Request
1 oktober 2012 |

Informatieavond Volksuniversiteit Enschede 3FM Serious Request

Volksuniversiteit Enschede organiseert informatieavond voor 3FM Serious Request

 
Op 17 oktober organiseert Volksuniversiteit Enschede in samenwerking met Enschede Promotie en het Rode Kruis Twente een informatieavond die in het teken staat van 3FM Serious Request 2012. De avond geeft handvatten om een succesvolle inzamelingsactie op te starten en uit te voeren.
 
Volksuniversiteit Enschede organiseert in samenwerking met Enschede Promotie en het Rode Kruis Twente een informatieavond bedoeld voor mensen die een actie voor 3FM Serious Request willen opzetten. Deze avond begint met een presentatie gegeven door het Rode Kruis, waarin het evenement en het thema toegelicht worden. Daarna worden er korte presentaties gegeven over ideeën voor inzamelingsacties en volgt een brainstormsessie waarin tips, trucs en ideeën worden uitgewisseld: Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk geld kan inzamelen, wat zijn de valkuilen en wat kunnen de successen zijn?
Om deel te nemen aan de informatieavond vraagt de Volksuniversiteit Enschede €5,- per inschrijving. Dit bedrag komt ten gunste aan 3FM Serious Request 2012. Inschrijven kan via www.vuenschede.nl
De informatieavond vindt plaats in gebouw Prismare, aan de Lonnekerspoorlaan 122, Enschede.
 
Geef bij je inschrijving aan of je al een actie hebt bedacht of wilt meedoen met andere actie(s). Als je al een actie hebt bedacht willen we graag weten welke maar ook of je nog helpers zoekt.
De Volksuniversiteit Enschede gebruikt deze informatie ter voorbereiding.
 

3FM Serious Request

3FM Serious Request is een terugkerend evenement van radiozender 3FM waarbij er geld ingezameld wordt voor projecten van het Rode Kruis. Dit jaar is gekozen voor de stille ramp: Babysterfte. Het Glazen huis staat dit jaar op de Oude Markt in Enschede. Hierbij worden drie dj’s zes dagen opgesloten in het Glazen Huis en mogen ze niets eten. Ze draaien de zes dagen non-stop plaatjes op de radio die door mensen voor geld aangevraagd kunnen worden. Elk jaar groeit het evenement. Het blijft al lang niet meer bij alleen plaatjes aanvragen. Mensen willen in actie komen om zelf geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Een leuk idee ligt klaar. Maar dan komt de grote vraag, hoe gaan we dit aanpakken? Hoe voeren we dit goed uit? Hoe zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk geld ophalen, zonder dat er veel kosten worden gemaakt?
 
Wil jij jouw 3FM Serious Request inzamelactie nog succesvoller maken? Kom dan op 17 oktober naar de informatieavond, luister naar ideeën van anderen en breng jouw ideeën in! Zoek je een maatje voor je actie? Misschien ontmoet je hem/haar tijdens deze avond!