​Vele ambities voor het Rode Kruis

Faruk Uçar, communicatie

Faruk1.jpgHet Nederlandse Rode Kruis heeft een zeer goede naam in Nederland en ver daarbuiten. Velen kennen het Rode Kruis van internationale rampen en de hulpverlening die wij daar bieden. Maar het Rode Kruis doet veel meer. De afgelopen maanden heeft het bestuur van het district Twente alle veertien Twentse afdelingen bezocht en gesproken. Het is ongelofelijk goed te zien hoeveel activiteiten en projecten de afdelingen en haar vrijwilligers verrichten. Daar mogen we met elkaar trots op zijn.

Al deze activiteiten die de afdelingen in Twente met elkaar doen zijn vaak helaas nog niet altijd bekend onder de mensen. Sommige afdelingen hebben de communicatie prima voor elkaar, anderen hebben daar soms onvoldoende middelen of menskracht voor. Daar wil ik de afdelingen de komende tijd als bestuurder van het district meer mogelijkheden in bieden. Het is voor alle afdelingen belangrijk dat het Rode Kruis in Twente meer bekendheid krijgt. Daar zullen we de komende jaren hard aan moeten werken zodat het Rode Kruis in Twente ook in de toekomst voldoende middelen en vrijwilligers krijgt en het goede werk kan blijven voortzetten.

socialmedia.jpgOm de bekendheid van Rode Kruis in Twente te vergroten hebben we al een aantal stappen gemaakt. Zo kunt u ons volgen op twitter via @RodeKruisTwente en zal er periodiek een digitale nieuwsbrief worden uitgebracht waar u zich via onze website op kunt abonneren. In het nieuwe jaar starten we o.a. een kerntaken overleg communicatie waar we samen met de afdelingen vorm en inhoud kunnen geven aan de communicatie van het Rode Kruis in Twente. Voor het komende jaar hebben we dan ook vele ambities voor het Rode Kruis en al haar vrijwilligers.
Ik reken op uw hulp om die te realiseren.

Noeliniz ve Yeni yılınız kutlu olsun!


Nieuwsbrief District Twente december 2013

Uitdaging als kerstboodschap - Frederik van Hogendorp, Voorzitter
Even voorstellen - Saskia Slotman, Secretaris
Het einde van een bewogen jaar - Ben Sanders, Nationale noodhulp en bevolkingszorg
Even voorstellen - Nico Mol, Penningmeester
Even voorstellen - Monique van Haaf, Vrijwilligersmanagement
Input van iedereen - Paula Dijkers, Webredacteur
Oproep (wijzigingen e-mailadres)