Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Vakantiebeurs
8 januari 2012 |

Vakantiebeurs

 

​Rode Kruis Tilburg op Vakantiebeurs Zorgcentrum Thebe Elisabeth

Zaterdag 14 januari van 11.00 tot 16.00 uur vindt een Vakantiebeurs voor jong en oud met een beperking plaats in Zorgcentrum Thebe Elisabeth te Goirle. Een van de deelnemende organisaties is Rode Kruis Tilburg.

 

 Vakantie vanzelfsprekend?

“Ga je nog met vakantie?” Voor sommige mensen een pijnlijke vraag rondom voorjaars-, zomer- of wintervakantie. Niet voor iedereen is het zo eenvoudig om er even tussenuit te gaan. U bent bijvoorbeeld afhankelijk van verpleegkundige zorg of een rolstoel. Het project Bijzondere Vakanties van het Rode Kruis maakt vakantie toch mogelijk.  

Lekker verwend worden

Zes jaar geleden kreeg Wim van Berkel (58) een herseninfarct, waardoor zijn rechterarm verlamd raakte en hij slecht ter been werd. “Met het Rode Kruis is het veel makkelijker om op vakantie te gaan”, vertelt Wim. “Je wordt geholpen waar dat nodig is, maar ook lekker verwend. De vrijwilligers staan meteen voor je klaar.”

Hotel of boot

Onze medewerkers en vrijwilligers leveren u de beste zorg. Op onze prachtige vakantielocaties of op de boot: u hoeft zelf nergens aan te denken, alleen maar te genieten. En u kunt ook samen met uw partner, vriend(in) of familielid/mantelzorger boeken.

Gratis toegang

De Vakantiebeurs is op zaterdag 14 januari gratis te bezoeken in Zorgcentrum Thebe Elisabeth, Bergstraat 6, 5051 HC  Goirle. Medewerkers van Rode Kruis Tilburg geven u graag een voorproefje om in vakantiesfeer te komen.
Meer informatie: Rode Kruis Tilburg, telefoon 013-5425163 (maandag tot en met donderdag van 13.30-16.30 uur) of info@rodekruistilburg.nl.