Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Thebe Elisabeth dankt het Rode Kruis
3 september 2015 |

Thebe Elisabeth dankt het Rode Kruis

​Geweldig aanbod van het Rode Kruis, afdeling Tilburg, om met een groepje bewoners de Sail in Amsterdam te mogen aanschouwen.

​Wat hebben wij dit jaar toch een geluk gehad zeg! We kregen een geweldig aanbod van het Rode Kruis, afdeling Tilburg, om met een groepje bewoners de Sail in Amsterdam te mogen aanschouwen.

Wat een prachtige kans voor een groep bewoners om dit mee te kunnen maken! We werden opgehaald met 2 Rode Kruis busjes inclusief 2 vriendelijke chauffeurs. De bewoners moesten al vroeg uit de veren, om 8.30 vertrokken we uit Goirle om vervolgens naar Amsterdam te rijden.


Na een voorspoedige autorit kwamen we aan bij de kade waar een hele grote Rode Kruis boot klaar lag om mensen uit heel het land te verwelkomen. We werden ontzettend vriendelijk onthaald en we kregen ook nog eens een lunch pakket.
Een groepje bewoners die nog goed ter been waren hebben boven op het dek genoten van de Sail en een groepje bewoners in rolstoel heeft binnen genoten van al de mooie schepen. We kregen koffie en een koek en later genoten we van de lunch. Het ontbrak ons aan niets!Onze dank naar het Rode Kruis is dan ook erg groot! Wat een geweldige belevenis.
Na de rondvaart zijn we nog naar Geertruidenberg gereden voor een drankje op het terras op een mooi pittoresk pleintje. Dat was een mooie afsluiting van een bijzondere dag!