Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Speelgoedbeurs voor Serious Request
29 september 2016 |

Speelgoedbeurs voor Serious Request

Rode Kruis Tilburg zet zich in voor 3FM Serious Request.

Op zaterdag 19 november organiseert het Rode Kruis Tilburg samen met basisschool Den Bijstere een speelgoedbeurs. Bijzonder dit jaar is dat de opbrengst naar Serious Request gaat.

3FM en het Rode Kruis

Het glazen huis van Serious Request staat dit jaar in Breda. 3FM Serious Request 2016 vraagt samen met het Rode Kruis aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking.

Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan deze ziekte. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Het Rode Kruis wil samen met 3FM de overlevingskans van vele jonge kinderen in ontwikkelingslanden zoals Haïti, Ethiopië en Soedan vergroten, zodat zij een eerlijke kans krijgen om op te groeien en zich te ontwikkelen.

Kom in actie

In het hele land worden acties georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Ook het Rode Kruis Tilburg komt in actie. Het Rode Kruis Tilburg organiseert samen met basisschool Den Bijstere een speelgoedbeurs. Iedereen is welkom. Je vindt er speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, voor jongens en meisjes. Sinterklaas wordt zo ook een handje geholpen! De gehele opbrengst komt ten goede aan de stille killer.

Waar en wanneer

Basisschool Den Bijstere
Daltonerf 8
5014 HZ Tilburg

Van 10.00 uur – 16.00 uur.
Let op: betaald parkeren in de straat.
Entree: €1

Artikel delen?