Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Goirle aan de koffie tijdens Serious Request?
18 november 2015 |

Goirle aan de koffie tijdens Serious Request?

​Het is een soort traditie aan het worden! Tijdens Serious Request wordt er op maandagmiddag 21 december 2015 weer een koffietafel op het Kloosterplein bij het Glazenhuis georganiseerd.   

Consumptiebonnen zijn voor € 5 te koop en de helft daarvan gaat naar Serious Request. Het Rode Kruis Tilburg is de hele middag aanwezig om te ondersteunen met hand en spandiensten.    

keep them going.jpg

Koffietafel

Elk jaar wordt er samen met de organisatie van het Glazenhuis in Goirle een gezellige koffiemiddag op het Kloosterplein georganiseerd. Deze vindt plaats bij het Glazenhuis, maandagmiddag 21 december van 14.00- 16.00 uur. Voor € 5 koop je die middag een consumptiebon die je recht geeft op een kop koffie en een overheerlijke appelpunt.  

Entertainment

Om de gezelligheid op te luisteren zijn er super leuke artiesten te verwachten. Dit jaar zijn de zangers  Michael Humblé  en Bas Hutten, beide bekend uit het Tilburgse uitgenodigd. Een lokale bijdrage wordt geleverd door het overbekende  smartlappenkoor ZangRiela.  Kortom het dak gaat eraf!

Opbrengst

De consumptiebonnen zijn te koop op de middag zelf bij de organisatie van het Glazenhuis De helft van de € 5 gaat naar Serious Request, wat zich dit jaar sterk maakt voor de toekomst van miljoenen jongeren in oorlogsgebieden. Kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog.


Hulp Rode Kruis

Mocht je  een rolstoel-duwer, begeleiders of vervoer nodig hebben dan kan het Rode Kruis praktische hulp bieden. Bel hiervoor snel  naar het Rode Kruis kantoor Tilburg  (013) 542 5163.


Mocht je Rode Kruis vrijwilliger zijn dan kunnen wij altijd jouw hulp gebruiken bij de rolstoelers.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Rode Kruis Tilburg,  Jozef van den Corput 06 53211961 of  (013) 542 51 63, e-mailadres: info@rodekruistilburg.nl.