Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Rielse verwendag
23 oktober 2015 |

Rielse verwendag

Afgelopen 8 oktober was er weer een Rielse verwendag georganiseerd.

​Deze verwendag richt zich vooral op Rielse 55 plussers en Rielse 55 plussers met een beperking.De dag wordt gesponsord door een aantal grote bedrijven in Riel en ook het Rode kruis levert zijn bijdrage.

Riel-001.gifRiel-002.gifRiel-005.gif
Workshops

Het zat barstensvol met leuke workshops. De keus was zeer groot en zeer gevarieerd: bloemschikken, kaarten maken, mini biljart tournooi, uiterlijke verzorging, jeu de boules tournooi, glasplaat schilderen, voelbingo, houten figuren schilderen en decoreren, wedstrijd koemelken en het maken van gezonde hapjes en drankjes. De kosten waren laag gehouden, slechts 3 euro en dus was het dan ook niet verwonderlijk dat er bijvoorbeeld 85 personen zich aanmelden voor alleen al de workshop bloemschikken. Je kon zelfs vooraf aangeven dat je vervoer nodig had, dus het was een op en top verzorgde dag.

Riel-004.gifRiel-007.gifRiel-008.gif
Afsluiting

De afsluiting werd gedaan door Rien Vermaire, met verhalen uit de oude doos en zelfs pastoor Paes kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en kwam een bezoekje brengen. Kortom een lokale activiteit die erg succesvol is gebleken. het met name bij elkaar komen en ook samen iets doen geeft zo'n dag een fantastisch resultaat.

Het kleinschalig bij elkaar brengen van mensen blijft een punt op de agenda van het Rode Kruis Tilburg. Wil je meer info over deze en andere sociale activiteiten,  bel dan naar ons kantoor (013) 542 51 63 of mail naar info@rodekruistilburg.nl of kijk hier wat we allemaal doen.