Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Waar Rode Kruis Tilburg de borst voor nat maakt in 2016
2 februari 2016 |

Waar Rode Kruis Tilburg de borst voor nat maakt in 2016

​We zijn natuurlijk alweer flink aan de gang met het in gang zetten van de plannen voor 2016. Even een opsomming wat je zoal kan verwachten van Rode Kruis Tilburg  het komende jaar en waar we zoal mee bezig zijn. Voor info over onderstaande punten kun je altijd ons kantoor bellen: 013-542 5163. We hebben tegenwoordig ook een agenda op internet.

Wandeltocht.

Je kunt je alweer inschrijven voor de Rode Kruis wandeltocht op 3 april 2016. Voor het vijfde jaar op rij organiseert het Rode Kruis Tilburg de Rode Kruis Wandeltocht. Het doel van deze wandeltocht is om meer bekendheid te geven aan de activiteiten van Rode Kruis Tilburg. De opbrengst gaat naar de lokale hulpverlening van Rode Kruis Tilburg.   

MOOIE SPONSORPAKETTEN VOOR WANDELTOCHT

We hebben grote en kleine sponsoren nodig voor dit evenement. Dus als u zich wilt binden aan deze prachtige  wandeltocht voor jong en oud, neem dan contact met ons op.

Cursussen

Er zijn een aantal zeer leuke cursussen beschikbaar voor groepen. Bijvoorbeeld “EHBO in en om het huis” en  “Versterk je netwerk”. Deze cursussen kunnen op verzoek gegeven worden. Mail hiervoor naar  ellessantegoets@gmail.com

Uitdagende vakantie

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor "de uitdagende vakantie". Het Rode Kruis Tilburg organiseert samen met Motorcycle Support Goirle, ContourdeTwern een uitdagende survival vakantie voor jongeren tussen de 18 en 40 jaar waarin je je grenzen kunt verleggen en op een positieve manier nieuwe ervaringen op kunt doen. Ben je nieuwsgierig? Meld je dan snel aan voor de informatieavond in februari in het gebouw van het Rode Kruis Tilburg Leonard van Vechelstraat 2 5014 HD Tilburg Mailen naar  ellessantegoets@gmail.com

Zwemmen met een handicap

Ook als je een lichamelijk handicap hebt kun je meegaan met een zwemgroepje van Rode Kruis Tilburg. Vervoer kan geregeld worden. Meer info.

Zwemmen met borstkanker

 Deze club dames die regelmatig gaan zwemmen zijn zo uitgebreid dat ze van harte iedereen aanraden zich bij hun te voegen. De club is erg gezellig, ondersteunend en ook nog eens fysiek opbouwend. Deze netwerk bezigheid is zeker de moeite waard. Meer info.

EHBO Cursussen

Natuurlijk verzorgen wij EHBO cursussen. U kunt hierover informatie krijgen via ons kantoor 013-542 5163

Nl Doet

Tijdens de actie week van NL Doet zullen we op 12 maart op een aardige manier informatie verspreiden over de contact cirkels. Deze contact cirkels zorgen ervoor dat ouderen niet geïsoleerd raken.