Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Glazen huis in Goirle
14 december 2013 |

Glazen huis in Goirle

Goirle krijgt een Glazen Huis.
Van 19 tot en met 22 december staat het Kloosterplein in het teken van diverse acties voor het goede doel 3FM Serious Request. Het Glazen Huis in Goirle is een initiatief van businessclub Goolse Zaken. De ondernemersclub roept bedrijven, organisaties, scholen en andere instellingen op om een steentje bij te dragen. Rode Kruis Tilburg is ook aanwezig!

Op pad met bewoners Zorgcentrum Elizabeth

Een aantal vrijwilligers is bereid om bewoners van Zorgcentrum Elizabeth Goirle op 19 december naar het Glazen Huis te begeleiden. Onder het genot van een kop koffie en een gebakje kunnen ze ook aanwezig zijn bij dit evenement en een steentje bijdragen. Wij wensen de bewoners veel plezier!

Naast de begeleiding van de bewoners verzorgt het Rode Kruis Tilburg de EHBO tijdens de dagen dat het Glazen Huis op het Kloosterstraat staat. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de EHBO-vereniging Goirle.

Serious Request

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven door diarree. Elk jaar sterven 800.000 jonge kinderen aan diarree. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met schoon water, zeep, toiletten en goede informatie.

Het Kloosterplein in Goirle zal de komende dagen in het teken staan van Serious Request. Vier dagen lang gevuld met optredens, uitzendingen en andere acties.  Dit evenement wordt op 22 december afgesloten met een spetterend eindfeest. Na afloop zal een delegatie naar Het Glazen Huis in Leeuwarden reizen om een cheque met de opbrengst te overhandigen aan de DJ’s van 3FM.

Iedere kleine bijdrage helpt. U bent van harte welkom!