Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Nieuws Wandelt u mee voor het Rode Kruis Tilburg?
26 januari 2015 |

Wandelt u mee voor het Rode Kruis Tilburg?


Voor het vierde jaar op rij organiseert het Rode Kruis Tilburg de Rode Kruis wandeltocht. Dit jaar willen we in het bijzonder een van onze activiteiten onder de aandacht brengen met de tocht!


De Tilburgse Vakantieweek

Voor een onbezorgde vakantie voor mensen die er niet meer zelfstandig op uit kunnen. Elk jaar organiseren de vrijwilligers van het Rode Kruis een geheel
verzorgde vakantieweek zodat de deelnemers onbezorgd kunnen genieten. De opbrengst van de tocht zal dit jaar dan ook ten goede komen aan deze Tilburgse Vakantieweek. Vorig jaar vond de Vakantieweek plaats in Someren en dat was een groot succes! Loopt u ook mee voor een onbezorgde Vakantieweek?

Feestelijke Paaswandeling

Net als voorgaande jaren zal de tocht de eerste zondag van april plaatsvinden, 5 april 2015. Dit jaar valt de tocht samen met eerste paasdag, reden voor feestelijke wandeling. Dus of u nu een goede voorbereiding op de Vierdaagse wil, gewoon een gezellige wandeling door een prachtig natuurgebied wil maken of gezellig met de kinderen eieren wil zoeken? Loop dan ook dit jaar weer mee!

​Wist je dat we een mooie PR sponsor hebben voor de Rode Kruis wandeltocht ? En dat ze hebben een leuke aanbieding hebben van hun wandeltijdschrift "de lemen voeten ". Misschien iets voor jou ?

Voor elk wat wils!

Er zijn dit jaar compleet nieuwe tochten uitgezet voor de goed getrainde wandelaar, maar ook voor minder geoefende wandelaars en nordic walkers. U kunt dus kiezen voor langere of kortere tochten: van 8 tot 32 kilometer. Voor de kinderen wordt er een spannende paaspuzzeltocht georganiseerd. Er is voor elk wat wils!

Meer informatie en aanmelden?

Ook dit jaar kunt u van ons een goed verzorgde en uitgestippelde wandelroute verwachten voor slechts € 8,50. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.rodekruistocht.nl of houd onze Facebookpagina Rode Kruis Tilburg in de gaten.

Startlocatie wandeltocht:

Mainframe (tegenover Jan Besouwhuis)
Sint Janssstraat 1-01
5051 RJ Goirle (NB)
Bereikbaarheid:
Vanaf NS-Tilburg stadsbus 11 Veolia ri. Goirle-Wittendijk