Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Tilburg Dit doen we Eerste hulp Een beetje geluk voor Filipijnse kinderen

Een beetje geluk voor Filipijnse kinderen

​Op donderdagavond 30 oktober presenteerde vrijwilliger Elles Santegoets haar reis naar de Filipijnen in januari met een Power Presentatie. De Filipijnen, het land waar ze eerder woonde en werkte.

Project

De verwoestende storm op 16 december 2012 heeft grote delen van het land weggeslagen. Elles vindt dat ze iets moest doen. Na een omzwerving langs verschillende projecten komt ze terecht bij een kleinschalig project dat kinderen opvangt die in miserabele omstandigheden verkeren. Het project heeft een tekort aan basisvoorzieningen als meubilair, speelgoed en kleding. Samen met lokale vrienden koopt ze de meest noodzakelijke spullen en brengt deze kinderen een klein beetje geluk, met blije en lachende kindergezichtjes als dank.

Ellen Santegoeds.jpg

Alle kleine beetjes helpen

Elles gaat nog één keer terug naar de Filipijnen. Sowieso om te zien hoe het met de kinderen in het project gaat, maar ook om nog meer spullen te brengen waar dan behoefte aan is. Daarom vraagt ze iedereen die betrokken is bij haar en ‘haar project’ een financiële donatie te doen, zodat ze niet met lege handen hoeft te gaan.

Doe mee en geef

Geef een bijdrage via NL79RABO0121714136 ten name va E.W.M. Santegoets onder vermelding van ‘Project Filipijnen’.