Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Súdwest Fryslân Nieuws Wandel je vitaal en steun het Rode Kruis
29 februari 2016 |

Wandel je vitaal en steun het Rode Kruis

​Op zaterdag 14 mei 2016 staat de achtste 3 Provinciën wandeltocht op de wandelagenda. Ook ditmaal start de wandeltocht in Bakkeveen, om vervolgens alle 3 de noordelijke provincies aan te doen. De routes lopen wederom door afwisselende landschappen. Zo is er veel bos, heide en andere natuur in de routes opgenomen. De wandeltocht staat ieder jaar garant voor een prettige wandelsfeer in een prachtige omgeving. 

​In navolging van vorig jaar gaat jouw inschrijfgeld van 6 euro naar het Rode Kruis. De totale opbrengst wordt besteed aan het mogelijk maken van Vitaliteitsweken op het vakantieschip J. Henry Dunant voor inwoners van Fryslân, Groningen en Drenthe. Mede dankzij uw inschrijfgeld wordt het voor hen mogelijk een week lang te genieten van een zorgeloze vakantie. Klik hier voor meer informatie over de 3 Provinciën wandeltocht.


​De 3 Provinciën ​wandeltocht is in 2009 een initiatief geweest van KNBLO-NL, Sport Fryslân en De Friesland Zorgverzekeraar. Hiermee wilden en willen deze maatschappelijk betrokken organisaties, ieder vanuit een eigen invalshoek, er aan bijdragen dat zoveel mogelijk kinderen uit gezinnen, die daartoe zelf onvoldoende financiële middelen hebben, toch in de gelegenheid worden gesteld te kunnen gaan sporten.


3 provincien wandeltocht.jpgArtikel delen?