Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Stichts Weidegebied Wat kunt u doen Collectant worden

Collectant worden

Heeft u in de maand juni ongeveer twee uurtjes vrij om u in te zetten voor een ander? Word dan collectant voor het Rode Kruis Stichts Weidegebied.
Collecteren is een kleine moeite. En u kunt er veel mee betekenen voor het Rode Kruis. In juni vindt de jaarlijkse collecte van het Rode Kruis plaats. We zoeken daarvoor onder andere nog collectanten. Helpt u mee?

Een collectante aan het woord:
'Elke keer als ik collecteer, ben ik weer een ervaring rijker. Andere mensen helpen, staat voor mij gelijk aan ademhalen. Dat doe je gewoon, zonder erbij na te denken. Die vanzelfsprekendheid heeft misschien te maken met mijn Koerdische afkomst. Toen ik drie was, zijn mijn ouders met mij en mijn broertje en zusje naar Nederland gevlucht. Die ervaring vergeet je nooit meer en heeft mijn karakter gevormd, daar ben ik van overtuigd. Mijn moeder zegt altijd: "Hawbir, als je de kans krijgt om andere mensen te helpen, dan moet je die met beide handen grijpen."

Kunt u in juni twee uurtjes van uw tijd missen, bel of mail naar het Rode Kruis:
tel: 0297-254231
email: ​riazock@hotmail.com​

Uw hulp bij de collecte van het Rode Kruis doet wonderen. Op de pagina's "dit doen wij" leest u meer over waar de opbrengst van de collecte aan wordt besteed. Het helpen van mensen in nood, mensen in onze omgeving. Helpt u mee?