Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Stichts Weidegebied Actueel Nieuws Kom naar de Districtsvergadering van het Rode Kruis
19 april 2012 |

Kom naar de Districtsvergadering van het Rode Kruis

De aankomende Ledenvergadering het Nederlandse Rode Kruis staat in het teken van Aangepaste Vakanties. Het Nederlandse Rode Kruis, district Stichts Weidegebied organiseert op 24 april zijn voorjaarsvergadering. Tot het Stichts Weidegebied behoren o.a. ook de gemeentes Woerden, Linschoten en Montfoort.

De vergadering staat in het teken van de aangepaste vakanties. Het Rode Kruis organiseert deze vakanties voor mensen die door de lichamelijke, psychische of sociale verzorging die ze nodig hebben, niet meer zelfstandig op vakantie kunnen.
De vakanties spelen zich af op drie bijzondere locaties: het vakantieschip de Henry Dunant, hotel IJsselvliedt in Wezep en hotel De Valkenberg in Rheden. De laatste twee kwamen onlangs in het nieuws omdat Het Rode Kruis ze wilde verkopen.

Tijdens de bovengenoemde vergadering komt Anja Muller, hoofd / coördinator Aangepaste Vakanties van het Rode Kruis, spreken over heden en toekomst van deze vakantiemogelijkheid. Moeten we vrezen voor het voortbestaan van deze dienstverlening of valt het allemaal wel mee?

Andere onderwerpen die op de voorjaarsvergadering aan de orde komen, zijn strikt zakelijk, zoals de jaarafrekening 2011 en het jaarverslag 2011.

De avond wordt gehouden in het Zalencentrum Concordia, Kerkplein 7  in Woerden en begint om 20.00 uur. Alle leden en donateurs van Het Nederlandse Rode Kruis zijn van harte welkom.

Download hier de agenda van de vergadering.