Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Soest Wat kunt u doen Word collectant

Word collectant

Collecteweek 9 t/m 15 juni 2013
Geef aan de collectant! Als we ons werk ook in de toekomst willen blijven doen, hebben we voldoende geld nodig. Juist daarom is de collecteweek zo belangrijk. Hopelijk draagt u ook uw steentje bij als de collectant bij u voor de deur staat. U steunt daarmee mensen bij u in de buurt omdat de gehele opbrengst van de collecte ten goede komt aan onze gemeente.
 
Helpt u mee?
'Elke keer als ik collecteer, ben ik weer een ervaring rijker. Andere mensen helpen, staat voor mij gelijk aan ademhalen. Dat doe je gewoon, zonder erbij na te denken.'
 
Hebt u een paar uurtjes over? Word collectant van het Rode Kruis afdeling Soest/Soesterberg. Collecteren is een kleine moeite. En u kunt er veel mee betekenen voor het Rode Kruis. Van 9 t/m 15 juni  vindt de jaarlijkse collecte van het Rode Kruis plaats. Onze afdeling collecteert uiteraard ook en daarom zoeken we enthousiaste mensen die willen collecteren in Soest of Soesterberg. Helpt u mee? U kent het gezegde: veel handen maken licht werk!  Hulpvragers uit Soest en Soesterberg zullen er u dankbaar voor zijn want mede dankzij uw inzet kunnen zij geholpen worden.
 
Informatie/aanmelden
De collecteco√∂rdinator, mw. Jacintha Wouter, informeert u graag over de verschillende mogelijkheden binnen de gemeente Soest/Soesterberg.
U kunt haar bereiken op tel.: 06 26 128 938.