Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Soest Dit doen we Sociale Hulp Dagtochtenprogamma 2013

Dagtochtenprogamma 2013


In 2013 hebben we net als voorgaande jaren drie dagtochten georganiseerd en wederom hebben we veel positieve reacties ontvangen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een boeiend dagtochtenprogramma organiseren. Gaat u weer mee?
 
Hieronder volgt het dagtochtenprogramma van 2013:
 
Bestemmingen en data
Op woensdag 26 juni is er een dagtocht voor rolstoelhouders. Met de bus rijden we richting het Braassemermeer voor de Groene Hart Cruise. Via Oude Rijn rijden we richting Alphen aan den Rijn naar het Braassemermeer om danover de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder richting de Kaag te varen. Via o.a. het plaatsje Kaagdorp komen we dan uit op de Kagerplassen. Tijdens de tocht zijn diverse schitterende gerestaureerde molens te zien.
 
Tijdens deze gezellige mini –cruise serveren onze dames een eenvoudige lunch.  
U wordt om 9:00 uur opgehaald bij Woon- & Zorgcentrum Molenschot, Dalplein 2 in Soest. We vertrekken om 9:45. Om circa 17.00 uur zijn we weer terug bij Woon- & Zorgcentrum Molenschot.

Kosten
De kosten bedragen €35 p.p., inclusief koffie/thee, gebak en lunch (1 begeleider mag gratis mee).

Informatie en/of aanmelden
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met mw. Jacintha Wouter, coördinator Bustochten, op nummer: 06 - 26 128 938. 

Op dinsdag 13 augustus is er een dagtocht voor mensen met rollators of wandelstokken. Met de bus rijden we richting Terschuur. We bezoeken  het Ouden Ambachten - en Speelgoedmuseum.  Ervaar het zelf en laat u meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Naast de oude ambachten is er ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed.
 
U wordt om 8:30 uur opgehaald bij Woon- & Zorgcentrum Molenschot, Dalplein 2 in Soest. We vertrekken om 9:15 uur. We zijn om circa 16.00 uur weer terug bij Woon- & Zorgcentrum Molenschot.

Kosten
De kosten bedragen €35  p.p., inclusief koffie/thee, gebak en lunch.

Informatie en/of aanmelden
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met mw. Jacintha Wouter, coördinator Bustochten, op nummer: 06 - 26 128 938. 

Op dinsdag 3 september is er een dagtocht voor mensen die goed ter been zijn. Met de Red Crosser, een unieke Rode Kruis tram rijden we in een ruim twee uur durende rit langs diverse toeristische hoogtepunten in Amsterdam zoals het Rijksmuseum, de Westertoren, de Dam en het Leidseplein. Een deskundige gids vertelt over de geschiedenis van de stad en vrijwilligers van het Rode Kruis zorgen voor koffie met gebak. Na deze tocht lunchen we in een gezellig restaurant vlakbij Artis waarna we onze dagtocht vervolgen. 

U wordt om 9:30 uur opgehaald bij Woon- & Zorgcentrum Molenschot, Dalplein 2 in Soest. We vertrekken om 10:00 uur en zijn om circa 16.30 uur weer terug bij Woon- & Zorgcentrum Molenschot.
 
Kosten
De kosten bedragen €35 p.p., inclusief koffie/thee, gebak en lunch.

Informatie en/of aanmelden.
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met mw. Jacintha Wouter, coördinator Bustochten, op nummer: 06 - 26 128 938.