Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Sittard Wat kunt u doen Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Houdt u van mensen en wilt u anderen helpen? Hebt u een ander talent om mensen te helpen of kunt u organiseren, of, of? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Het Rode Kruis Sittard e.o. zoekt voortdurend mensen die hun talenten willen inzetten!
 
Doe waar u goed in bent, en wat u leuk vindt om te toen als vrijwilliger. Het is zinvol, leuk en dankbaar werk. En u treft een plezierige en open werkkring aan.
 
Het is onbetaald werk, maar u krijgt wel een vergoeding voor gemaakte onkosten. Natuurlijk bent u ook verzekerd voor ongevallen, schade en aansprakelijkheid.
 
Of u nu verzorgend, ondersteunend of bestuurlijk werk wilt doen, wij hebben vast een vrijwilligersfunctie die echt bij u past. Bijvoorbeeld als medewerker of co├Ârdinator van sociale- of nood hulpactiviteiten maar ook in de ondersteunende diensten zoals Public Relations, Fondsenwerver, Vrijwilligers Management etc.
 
Het Rode Kruis biedt de vrijwilligers de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen om de hulpactiviteiten deskundig te kunnen uitvoeren.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Klik dan op deze landelijke link naar het aanmeldformulier van het landelijke Rode Kruis. (Uw postcode bepaalt bij welke afdeling u wordt aangemeld)