Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Sittard Dit zijn we 100 jaar afdeling SIttard eo. (2014)

100 jaar afdeling SIttard eo. (2014)Op 14 juni 2014 is in de Rode Kruis afdeling Sittard e.o. een uitje georganiseerd voor alle vrijwilliger met partner om het 100 jarig bestaan van de afdeling te vieren.
Met bussen naar Stevensweert alwaar werd ingescheept voor een boottocht op de Limburgse Maasplassen. Tijdens de tocht was er tijd om met elkaar gezellig te keuvel.
Natuurlijk over Het Rode kruis, maar eveneens over alles en nog wat. Tijdens het gebruik van een drankje en een lekker etentje kon genoten worden van een geweldig uitzicht. 
De weergoden waren ons gunstig gezind zodat  het buitendek eveneens goed bezet was tijdens de vaart. Voor vertier was er gezorgd door een paar enthousiaste vrijwilliger. Een geweldig sprookje werd ten opgevoerd, en er was een heus Rode Kruis chiantikoor aan boord voor de muzikale omlijsting. 
Na afloop was iedereen het er over eens. Een geweldige tocht. De volgende keer gaan we allemaal weer mee, hopelijk moeten we niet weer 100 jaar wachten hier op.
Met dank aan de organisatoren van de tocht en aan alle vrijwilligers van de afgelopen 100 jaar voor de tomeloze inzet voor onze medemensen.​

SN157890.JPG
IMG_0420.JPG
100jaarfoto3.JPG100jaarfoto4.JPG