Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Schouwen-Zierikzee Dit doen we Eerste hulp

Eerste hulp

Het Rode Kruis verzorgt jaarlijks bij diverse evenementen de Eerste Hulp. Gelukkig zijn er vaak weinig incidenten, maar het is voor de organisatie wel een veilig gevoel dat er vrijwilligers van het Rode Kruis aanwezig zijn.
 
De vrijwilligers van het Rode Kruis zijn uitgebreid getraind en ervaren om in stressvolle omstandigheden eerste hulp te bieden. De inzetbaarheid is breed: van concerten en houseparty’s tot de sinterklaasintocht. En het zijn overigens niet alleen de grote evenementen waarvoor u een beroep kunt doen op Het Nederlandse Rode Kruis. De plaatselijke afdelingen van het Rode Kruis worden juist ook ingeschakeld voor evenementen in de buurt zoals een braderie of een sporttoernooi.
 
Daarnaast biedt het Nederlandse Rode Kruis ondersteunende diensten, die vaak een optimale hulpverlening bevorderen, zoals verbindingen. De kosten van dit maatwerk en de uitvoering zijn relatief laag, zodat deze dienst voor alle organisatoren betaalbaar is. In verband met de benodigde voorbereidingen en hoeveelheid aanvragen, verzoeken wij u om aanvragen voor Eerste Hulp bij evenementen tijdig in te dienen.
 
Wilt u ons de Eerste Hulp voor uw evenement laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.