Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Wat kunt u doen Word collectant

Word collectant

Loopt u dit jaar ook mee?
 
Al met een paar uurtjes tijd kunt u iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Van 24 tot en met 30 juni 2012 gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor Het Nederlandse Rode Kruis! Loopt u mee? Meld u dan nu aan! 
 
 'Elke keer als ik collecteer, ben ik weer een ervaring rijker. Andere mensen helpen, staat voor mij gelijk aan ademhalen. Dat doe je gewoon, zonder erbij na te denken. 
Samen collecteren, dubbel zo gezellig
 
Collecteren wordt nog leuker als u met een vriendin, familielid of buurman loopt. Samen kunt dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis. 
 
Collectecoördinator worden voor het Rode Kruis?
 
Heeft u meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig. Het Rode Kruis werkt met coördinatoren op wijk- en op afdelingsniveau. Als u meer dan twee uurtjes van uw tijd kunt en wilt investeren, kunt u zich ook aanmelden als wijkcoördinator of collectecoördinator. De tijdsinvestering is in de weken naar de collecte toe 2 tot 4 uur per week. Meer weten? Bekijk dan onze vacature. U kunt zich aanmelden als coördinator via de mail (cdebruin@redcross.nl) of via de telefoon (010-2060622).