Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Dit doen we Sociale Hulp Recreatieve activiteiten

Recreatieve activiteiten

Iedere woensdag van 10:30 tot 13:30 uur zijn deelneemsters op de Welfare Afdeling actief met het maken van mooie artikelen die worden verkocht ten bate van het Rode Kruis. Tijdens een gezellig samenzijn wordt er gehandwerkt (breien, haken, met stoffen gewerkt) en worden er onderling handwerk-ideetjes en tips uitgewisseld.

Handwerkt u mee?
Wij zijn op zoek naar dames die zelfstandig (zonder hulp) kunnen handwerken en het gezellig vinden om ons team te versterken. Op deze ochtend wordt er voor koffie/thee/soep en iets lekkers gezorgd; lunch (indien nodig; u bent, binnen bovenstaande uren, welkom zo lang te blijven als u wilt) dient u zelf mee te nemen.


Wilt u liever, bij ons op de afdeling, materiaal ophalen om thuis op eigen gelegenheid voor ons te handwerken en het vervaardigde handwerk daarna naar ons te brengen? Ook dat is een mogelijkheid. 

Kunt u zelf niet handwerken, maar kent u iemand die graag voor ons zou willen handwerken en die zelf niet in staat is om spullen op te halen en brengen, maar u kunt dat wel voor diegene doen? Dat is eveneens een mogelijkheid.

Heeft u interesse in een van deze mogelijkheden of wilt u verdere informatie? Dan kunt u dinsdag t/m donderdag bellen; telefoonnummer 010-206 06 22 of mailen naar welfarerkrotterdam@outlook.com

Cadeautjes voor iedereen
Bent u op zoek naar een mooi cadeau of iets leuks voor u zelf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen in onze winkel, allerlei handgemaakte artikelen die door onze enthousiaste deelneemsters, met veel liefde, zijn gemaakt. 

Voor ieder wat wils, voor jong en 'oud'. Trendy of met een vleugje nostalgie, niets is ons vreemd. U zult aangenaam verrast worden door ons aanbod, zoveel leuks en de kleine prijsjes voor al dat moois! De opbrengst is bestemd voor het Rode Kruis, dus u heeft met uw aankoop niet alleen een mooi cadeau in handen maar u verlaat onze winkel ook met een goed gevoel.

Er is in onze winkel geen mogelijkheid tot pinnen, wij vragen om contante betaling (het liefst in kleine coupures) vanwege een klein bedrag aan aanwezig wisselgeld.

Openingstijden Rode Kruis Winkel
1ste en​ 3de dinsdag      v/d maand 10:00-12:30
iedere woensdag           v/d maand 10:30-14:30
2de donderdag              v/d maand 10:00-13:00
3de donderdag              v/d maand 10:00-14:30
4de donderdag              v/d maand 10:00-13:00

Wij zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, op desbetreffende dagen, van onze vrijwilligsters en daarom zijn de openingstijden van de Rode Kruis Winkel altijd onder voorbehoud. 
Wilt u weten of de winkel open is op dinsdag, woensdag of donderdag dan kunt u altijd eerst even bellen; telefoonnummer 010-2060622. ​
Loopt u toevallig toch langs onze winkel? Wanneer er licht brandt in de winkel dan is deze geopend en bent u van harte welkom. 

​Wij hopen u snel te zien!