Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Dit doen we Sociale Hulp Bijzondere vakanties Afdeling Rotterdam

Bijzondere vakanties Afdeling Rotterdam

Vakanties bestemd voor inwoners uit Rotterdam. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de coördinator vakantieprojecten, tel: 010- 206 06 22.

 

 
Afhankelijk van de accommodatie liggen de prijzen tussen de €560 en € 750 per arrangement.

Het Nederlandse Rode Kruis heeft de beschikking over een aantal geheel aangepaste accommodaties: het vakantiehotelschip "J. Henry Dunant" en de vakantiehotels IJsselvliedt te Wezep, De Valkenberg en De Paardestal te Rheden.

Deskundige vrijwilligers zorgen voor de benodigde begeleiding en verpleegkundige hulp. Aan boord van de J. Henry Dunant is een arts aanwezig, bij de hotels zijn er afspraken met plaatselijke huisartsen. Er worden ook vakanties georganiseerd die een speciaal karakter dragen zoals een psychogeriatrieweek, of vakantieweken voor meervoudig gehandicapten (lichamelijke + verstandelijke beperking). Een vakantieweek is van maandag tot zaterdag. De prijzen voor een geheel verzorgde vakantieweek in Nederland variëren van €560 tot €750 per persoon.

Heeft u geen interesse in groepsvakanties en gaat u liever met uw eigen gezin of vrienden, dan kunt u een aangepaste stacaravan of aangepaste bungalow huren.

Wilt u ook genieten van een onbezorgde vakantie? Neem dan contact op met onze coördinator vakantieprojecten, tel.: 010 - 206 06 22. Deze stuurt u dan de vakantiebrochure met daarin alle informatie over de mogelijkheden, vervoer naar en van uw vakantiebestemming, verzekering en uiteraard een aanmeldingsformulier. U kunt haar natuurlijk ook een e-mail bericht sturen: rotterdam@redcross.nl .