Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Dit doen we Eerste hulp EHBO aan baby's en kinderen - basis (3uur)

EHBO aan baby's en kinderen - basis (3uur)

​Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongeluk thuis. Weet jij wat je moet doen wanneer jouw kind iets overkomt? Met deze basiscursus maak je kennis met de belangrijkste EHBO-vaardigheden voor de 7 meest voorkomende kinderongevallen.

Artikel delen?

Wat leer je tijdens de workshop EHBO aan kinderen?
  • De 4 stappen van EHBO
  • Bewusteloosheid
  • Verslikking
  • Huidwond
  • Verstuiking
  • Brandwonden
  • Hersenschudding
  • Vergiftiging ​​

Je leert tijdens deze workshop op een interactieve manier wat je moet doen bij de 7 veelvoorkomende kind-ongevallen. Voor een bewijs van deelname dien je de volledige workshop aanwezig te zijn (3 uur). ​
Wil je ook onderwerpen zoals reanimatie en ernstige allergieën behandelen, en een erkend certificaat ontvangen (waar je onder andere mee aan de slag kunt als gastouder)? Volg dan de uitgebreide curs​us EHBO aan baby's en kinderen.

Data
Hieronder vind je de eerstvolgende cursusdata voor de cursus "EHBO aan baby's en kinderen - basis". Heb je interesse in deze cursus? Je kunt je via onze webshop​ inschrijven.​​

Donderdag 23 februari 18.00 - 21.00 uur

Woensdag 29 maart 18.00 - 21.00 uur

Donderdag 6 april 18.00 - 21.00 uur
Donderdag 20 april 18.00 - 21.00 uur

Maandag 22 mei 18.00 - 21.00 uur

Donderdag 15 juni 18.00 - 21.00 uur


Kosten
Deelname aan de cursus 'EHBO voor baby's en kinderen' (3 uur) bedraagt € 55,- per persoon. Dit is inclusief het lesboek "EHBO aan baby's en kinderen" t.w.v. € 14,95. Aan het einde van de workshop ontvang je een bewijs van deelname. Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket deels of volledig vergoed. Kijk hier voor het vergoedingenoverzicht. 
Praktische informatie
Wil je​ meer informatie over de cursuslocatie of contact met ons opnemen? Kijk dan op deze pagina voor de nodige details.